Tarih: 21 Kasım 2021

Üniversitemize 4 Öğretim Üyesi Alınacaktır.

Üniversitemize 4 Öğretim Üyesi(Doçent, Doktor Öğretim Üyesi) Alınacaktır.
Başvurular, ilanın Resmi Gazetede yayımlanmasından itibaren 15 gün içerisinde, dilekçe ekinde YÖK formatlı özgeçmiş ve yayın listelerinin Yazı İşleri Müdürlüğü'ne posta ile ya da elden teslim edilmesi suretiyle yapılacaktır.
Tüm Başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.

Not: 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı uyarınca hazırlanan Aydınlatma Metni için tıklayınız.
6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı Uyarınca Akademik Personel Adayı Açık Rıza Metni için tıklayınız.

Fakülte / Yüksekokul / Enstitü Bölüm / Program / Anabilim Dalı Kadro Sayısı Kadro Unvanı Uzmanlık Alanı
Fen-Edebiyat Fakültesi Rusça Mütercim ve Tercümanlık 1 Doktor Öğretim Üyesi Rusça Mütercim ve Tercümanlık, Rus Dili ve Edebiyatı
İngilizce Mütercim ve Tercümanlık 1 Doktor Öğretim Üyesi İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, Çeviribilim ve Dilbilim
Tıp Fakültesi Genel Cerrahi ABD 2 Doçent Genel Cerrahi