Tarih: 29 Kasım 2022

Ön Değerlendirme Sonucu Hk.

Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmak için başvuran adayların ön değerlendirmesi yapılmış olup; değerlendirme sonucunda sınava girmeye hak kazanan aday bulunmamaktadır.

Yazılım Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucunu görmek için tıklayınız.

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmak üzere başvuruda bulunan ve ön değerlendirme sonucunda sınava girmeye hak kazanan adayların Bilim Sınavı 01.12.2022 Perşembe günü saat 10:00'da Avalon Binası D-307 numaralı derslikte yapılacaktır.

Fen-Edebiyat Fakültesi İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucunu görmek için tıklayınız.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Çok Boyutlu Modelleme ve Animasyon Programı Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmak üzere başvuruda bulunan ve ön değerlendirme sonucunda sınava girmeye hak kazanan adayların Bilim Sınavı 01.12.2022 Perşembe günü saat 11:00'da Beylikdüzü Yerleşkesi MYO Binası'nda 64 numaralı derslikte yapılacaktır.

Çok Boyutlu Modelleme ve Animasyon Programı Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucunu görmek için tıklayınız.