Fen-Edebiyat Fakültesi
Tarih: 22 Mart 2019

Personelimiz için tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında bilgilendirme

Beykent Üniversitesi Ailesinin Değerli Çalışanları,

Üniversitemiz, siz kıymetli çalışanlarımızın, sağlık hizmeti alırken daha geniş imkânlara sahip olmasını arzu etmektedir. Bu kapsamda yürütülen çalışmalar; üniversitemiz tarafından yapılan ihalede  Anadolu Sigorta Acentesine bağlı Odeco Sigorta Acenteliği A.Ş. ile yapılmış olan sözleşme ile sonuca ulaşmıştır. İmzalanan sözleşmeyle, iki aylık tam zamanlı çalışma sürecini tamamlayan ve ekteki formu dolduran tam zamanlı tüm akademik-idari personelimiz, tamamlayıcı sağlık sigortasından faydalanabilecektir.

Tamamlayıcı sağlık sigorta müjdemizi sizlerle paylaşmanın mutluluğu içinde, ihtiyacınız olan tüm bilgileri sizler için derledik;

Öncelikle siz değerli çalışanlarımızın, tamamlayıcı sağlık sigortasından faydalanabilmesi için  ekteki formu doldurması gerekmektedir. Söz konusu örnek form ekinde belirtildiği gibi, sadece sarı renkle işaretlenmiş alanları doldurduktan sonra, son sayfadaki kırmızı renkle işaretli bölüme adınızı ve soyadınızı yazıp, imzalamanız gerekmektedir.

Akademik çalışanlarımız , imzaladıkları formu, Fakülte Sekreterlerine teslim etmelidir.

İdari çalışanlarımız ise; imzaladıkları formu, Ayazağa Yerleşkesi için Yazı İşleri Müdürlüğüne, Büyükçekmece Yerleşkesi Yeni Bina için İnsan Kaynaklarına, Taksim Yerleşkesi için Muhasebe Departmanına teslim etmelidir.

Formların son teslim tarihi 29.03.2019 tarihi olup, teslim tarihinin ardından, formda boş bıraktığınız noktalar için Odeco Sigorta yetkilileri, sizinle iletişime geçecektir.

Tamamlayıcı sağlık sigortasının kapsamı, muafiyetleri,  poliçe örnekleri ve faydalanabileceğiniz hastanelerin isimleri ekte tüm ayrıntılarıyla mevcuttur. Ayrıca bu hususta, belirli tarihlerde Odeco Sigorta tarafından sizlere özel bilgilendirme toplantıları da gerçekleştirilecektir.

NOT: Formu teslim etmeniz için son gün 29.03.2019 olup, söz konusu tarihin, tüm akademik ve idari personelimiz için geçerli olduğunu hatırlatmak isteriz.

NOT: Tamamlayıcı sağlık sigortası 08.04.2019 tarihinde aktif hale gelecektir.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki mail adreslerinden ve telefon numaradan Odeco Sigortaya direkt ulaşım sağlayabilirsiniz.

beykent@odecosigorta.com.tr      oguzhancertel@odecosigorta.com.tr

0530 201 51 42 – Oğuzhan CERTEL

0533 492 25 27 – Doğukan SEZER

0533 402 66 46 – Zeki Cem AKCAN