Tarih: 06 Temmuz 2017

Üniversitemize 12 Okutman Alınacaktır

Yayınlanma Tarihi: 06.07.2017
Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Öğretim Elemanı Alanı Ek Açıklamalar
Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık 10 İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dil Bilimi, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Mütercim - Tercümanlık veya Batı Dilleri ve Edebiyatı alanlarının birinden lisans mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla Yükseköğretim Kurumlarında en az 1 yıl alanında ders vermiş olmak. Okutman
Hazırlık 2 İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dil Bilimi, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Mütercim - Tercümanlık veya Batı Dilleri ve Edebiyatı alanlarının birinden lisans mezunu olmak.
(Büyükçekmece Yerleşkesi II. Öğretim programlarında görevlendirmek üzere kadro verilecektir.)
Okutman
Üniversitemize 12 Okutman alınacaktır.
Başvurular 20.07.2017 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır. Öğretim Görevlisi başvuruları için detaylı bilgiye https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/ adresinden ulaşılabilir. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.