Tarih: 11 Şubat 2017

Üniversitemize 6 Öğretim Üyesi (Prof., Doç., Yrd.Doç.) alınacaktır.

Yayınlanma Tarihi: 12.02.2017
Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Öğretim Üyesi Alan Ek Açıklamalar
Mühendislik -Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği 1 Endüstri Mühendisliği Yardımcı Doçent
Endüstri Mühendisliği (İngilizce) 1 Endüstri Mühendisliği Yardımcı Doçent
Fen - Edebiyat Fakültesi Tarih 1 Yeniçağ Tarihi Yardımcı Doçent
İletişim Fakültesi Medya ve İletişim 1 Basın ve Yayın, Film Tasarımı, Fotoğraf ve Video, Gazetecilik, Görsel İletişim, Görsel İletişim Tasarımı, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı, İletişim, İletişim Bilimleri, İletişim Sanatları, İletişim Tasarım, İletişim ve Tasarım, Reklam Tasarımı ve İletişimi, Reklamcılık Prof.,Doç.,Yrd.Doç.
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları 1 Gıda/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Prof.,Doç.,Yrd.Doç.
Meslek Yüksekokulu Radyoterapi 1 Radyoterapi, Nükleer Fizik Yardımcı Doçent
Üniversitemize6 Öğretim Üyesi (Prof., Doç., Yrd.Doç.)alınacaktır.
Başvurular,26.02.2017 günü saat 17:30'a kadaryapılacaktır. Öğretim Üyesi başvuruları, dilekçe ekinde YÖK formatlı özgeçmiş ve yayın listelerinin Personel Daire Başkanlığı'na posta ile ya da elden teslim edilmesi suretiyle yapılacaktır. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.