Tarih: 22 Temmuz 2020

Kira İhalesi

Beykent Üniversitesi Onaylı Kiralık Arazi İlanı için tıklayınız.
Beykent Üniversitesi Kira Şartnamesi için tıklayınız.
Teklif Mektubu için tıklayınız.
Yer Görme Belgesi için tıklayınız.
Beykent Üniversitesi İstanbul Büyükçekmece Ada 491 Parsel 1 için tıklayınız.
Beykent Üniversitesi İstanbul Büyükçekmece Ada 492 Parsel 4 için tıklayınız.
Beykent Üniversitesi İstanbul Büyükçekmece Çamaşırdere Ada 490 Parsel 1 için tıklayınız.
Beykent Üniversitesi İstanbul Büyükçekmece Çamaşırdere Ada 490 Parsel 2 için tıklayınız.
Beykent Üniversitesi İstanbul Büyükçekmece Karaağaç Ada 195 Parsel 6 için tıklayınız.
Beykent Üniversitesi İstanbul Büyükçekmece Karaağaç Ada 195 Parsel 13 için tıklayınız.
Beykent Üniversitesi İstanbul Büyükçekmece Karaağaç Ada 195 Parsel 14 için tıklayınız.
Beykent Üniversitesi İstanbul Büyükçekmece Karaağaç Ada 195 Parsel 15 için tıklayınız.
Beykent Üniversitesi İstanbul Büyükçekmece Karaağaç Ada 195 Parsel 16 için tıklayınız.
Beykent Üniversitesi İstanbul Büyükçekmece Karaağaç Ada 245 Parsel 1 için tıklayınız.
Beykent Üniversitesi İstanbul Silivri Çanta-Mimarsinan 388 Ada 2 Parsel için tıklayınız.
Beykent Üniversitesi 11 Adet Arazi Tapu Kadastro için tıklayınız.